GASTENBOEK FINE JAZZ

REACTIES

Tom & Kimra Morgownik (Lisse)

Op onze bruiloft afgelopen juni heeft het Fine Jazz duo bijgedragen aan een geweldige ontspannen sfeer, door onze borrel van fijne achtergrondmuziek te voorzien. De muziek was heerlijk om naar te luisteren, maar overheerste niet de borrel - perfect! Hele aardige en professionele muzikanten - zeker aan te raden!
 

Marga Vermeulen (Prinsenbeek)

Op ons tuinfeest speelde het Fine Jazz Trio heerlijke easy listening jazzmuziek, en op zo'n geluidssterkte dat onze gasten elkaar toch nog konden verstaan. Het contact vooraf met Fine Jazz verliep soepel en vriendelijk. En de bandleden? Geweldige leuke en gezellige lui, en bovenal zeer professionele musici. Mede dankzij hen is ons feest een onvergetelijke gebeurtenis geworden. Fine Jazz is in één woord: TOP! 


Mark & Saskia van Wissen (Leidschendam)

Perfecte toevoeging aan onze bruiloftsborrel! Niet 'te' aanwezig maar toch een hele goede sfeermaker. Gewoon goede muzikanten die een goede & relaxte sfeer voor je kunnen neerzetten! Zegt genoeg denk ik, nogmaals dank! Als ik nog eens een feestje geef weet ik jullie te vinden ;)
 

Mariska Jak (Vijlen)

Alles is subliem gegaan met het Fine Jazz Duo tijdens ons huwelijksfeest gisteravond, in kasteel Bloemendaal Vaals. Geweldige achtergrond muziek tijdens ons diner. Dank!!


Paul Chapman (Swolgen)

Fine Jazz Duo heeft op ons tuinfeest gespeeld en daarmee mee gewerkt aan een fantastische avond. Zeer plezierige mannen en topmuzikanten! Aanrader voor iedereen die fijne live muziek wil horen tijdens een bijeenkomst!
 

Babice van de Ven (Etten-Leur)

We kijken met veel plezier terug op gisterenavond. Kregen van alle kanten complimenten oa. over jullie muzikale bijdrage. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar! Dank voor jullie inzet en wellicht tot ziens!
 

 

Els Vermeer-Wartna (Leiden)

Op donderdag 6 september heeft het jazzduo van Fine Jazz, te weten een gitarist en saxofonist, gespeeld tijdens een borrel ter ere van het burgerlijk huwelijk van onze zoon. Hun optreden was een groot succes en heeft zeer zeker bijgedragen aan de feeststemming. De muziek was goed afgestemd op de gasten, de sfeer en iedereen heeft ervan genoten.Zeer zeker voor herhaling vatbaar!

 

Gijs & Martha van Dam (Geldrop)

Wij zijn net terug van onze huwelijksreis en hebben nog steeds een glimlach op ons gezicht van onze bruiloft. Wat een mooi feest was dat, mede dankzij jullie input! Jullie wisten precies de juiste snaar te raken ;) We hebben veel complimenten voor onze band-keuze gekregen, ook van de echte muziekcritici. Fine dat jullie er waren. Dank je wel!

 

Gerjan van der Giessen (Rotterdam)

Het FineJazz trio heeft gespeeld op onze bruiloft en gezorgd voor een super muzikale ondersteuning tijdens de perfecte dag. Het gevarieerde repertoire, van rustig op de achtergrond tot iets meer pit en volume, was een goede mix en sloeg zeker aan bij de gasten. Bedankt !

 

Diane Tuinebreijer ten Hove (Den Bosch)

Op 26 mei vond de Nationale Conventie van de Lions plaats in Den Bosch.

Tijdens het diner 's avonds hadden wij het duo Fine Jazz gevraagd zorg te dragen voor de muzikale omlijsting van het diner. Best een uitdaging, als je weet dat in datzelfde weekend Jazz in Duketown plaats vond.

Wij hebben genoten van het optreden van het saxofoon en gitaar duo. Een uitstekende mix van mooie muziek ten gehore brengen, aanwezig zijn en tegelijkertijd niet overheersen. En als je even de tijd had om de heren gade te slaan, kon je waarnemen dat ze ook samen genoten van de muziek en het samenspel. Mooi om te zien - prachtig om te horen.

 

Joppe Bakx (Heeze)

Twee weken geleden heb ik contact opgenomen met Fine Jazz voor een optreden tijdens een bruiloft een week later. Het was allemaal erg kort dag maar ondanks dat werd het keurig en erg professioneel geregeld. Ook op de dag zelf was ik bijzonder tevreden en heb ik erg veel positieve reacties ontvangen van de overige gasten. Het Fine Jazz Trio heeft enorm bijgedragen aan de goede sfeer tijdens de receptie en mede daardoor is het een onvergetelijke dag geworden. Nogmaals bedankt.