JAZZBANDS

FINE JAZZ TRIO gitaar

Dit swingende trio zorgt voor een aangename sfeer geheel in stijl. Door hun veelzijdigheid past het Fine Jazz Trio in iedere setting, zowel op de voorgrond als de achtergrond. Een veel gevraagd bandje!

gitaar, drums en contrabas

opties:
- saxofoon, drums en contrabas
- zang, gitaar en contrabas
- gitaar, saxofoon en contrabas

FINE JAZZ TRIO saxofoon

Het Fine Jazz Trio gitaar, saxofoon en contrabas. Een swingend trio voor bijv. een (huwelijks)feest, borrel of opening. Als achtergrond of juist meer op de voorgrond. Dit trio zonder drums is iets compacter en overal makkelijk te plaatsen.

gitaar, saxofoon en contrabas

FINE JAZZ TRIO zang

Het trio met zang bestaat uit een zanger, contrabassist en gitarist. De talentvolle en geweldige jazz zanger heeft jaren ervaring en speelt op verschillende podia door heel Nederland. Met stijl en klasse speelt dit trio jazz nummers van o.a. Frank Sinatra, Michael Bublé en Ray Charles. Een sfeervol jazzbandje zonder drums. Het volume is daardoor ook makkelijk aan te passen aan iedere gelegenheid. 

zang, contrabas en gitaar

 

FINE JAZZ DUO gitaar & saxofoon

Dit ervaren gitaar & saxofoon duo speelt swingende jazz, bossa nova, jazzblues en prachtige ballades. Deze jonge, enthousiaste muzikanten spelen al lange tijd samen en zijn een zeer gewild live duo bij verschillende evenementen.

gitaar & saxofoon

opties:
- zang & piano
- piano & contrabas

 

FINE JAZZ DUO zang & gitaar

Het swingende duo zang & gitaar is overal inzetbaar. Met veel plezier en passie spelen zij door heel het land.
Prachtige nummers van o.a. Jamie Cullum, Frank Sinatra en Louis Armstrong geven de perfecte sfeer en mooie muzikale omlijsting van elke gelegenheid. Een ervaren duo dat het geluid prima kan aanpassen en altijd zorgt voor kwaliteit!

zang & gitaar