JAZZBANDS

FINE JAZZ TRIO gitaar

Dit swingende trio zorgt voor een aangename sfeer geheel in stijl. Door hun veelzijdigheid past het Fine Jazz Trio in iedere setting, zowel op de voorgrond als de achtergrond. Een veel gevraagd bandje!

gitaar, drums en contrabas
opties:
- saxofoon, drums en contrabas
- zang, gitaar en contrabas


FINE JAZZ TRIO piano

Het sfeervolle en swingende jazz pianotrio speelt mooie klassieke en nieuwe jazznummers. Deze muzikale mannen spelen op vele verschillende gelegenheden. Van bruiloft tot borrels en feestjes. Het trio voor een prachtige muzikale opvulling.

  piano, drums en contrabas

 

 

FINE JAZZ TRIO zang

Het trio met zang bestaat uit een zanger, contrabassist en gitarist. De talentvolle en geweldige jazz zanger heeft jaren ervaring en speelt op verschillende podia door heel Nederland. Met stijl en klasse speelt dit trio jazz nummers van o.a. Frank Sinatra, Michael Bublé en Ray Charles. Een sfeervol jazzbandje zonder drums. Het volume is daardoor ook makkelijk aan te passen aan iedere gelegenheid. 

zang, contrabas en gitaar

 

FINE JAZZ DUO gitaar & saxofoon

Dit ervaren gitaar & saxofoon duo speelt swingende jazz, bossa nova, jazzblues en prachtige ballades. Deze jonge, enthousiaste muzikanten spelen al lange tijd samen en zijn een zeer gewild live duo bij verschillende evenementen.

gitaar & saxofoon

 

FINE JAZZ DUO zang & piano

Dit muzikale duo bestaat uit een zangeres en een pianist. Door de lange ervaring samen voelen zij elkaar prima aan. Ze spelen op bruiloften, borrels en feesten. Prachtige jazz nummers maar ook moderne popnummers komen voorbij. Dit duo zet meteen een muzikale sfeer neer en nummers zijn bespreekbaar. Wij zorgen zelf voor versterking een een (digitale) piano. 

zang en piano

opties:
- zang en gitaar
- saxofoon en piano
 

 

FINE JAZZ DUO zang & gitaar

Het swingende duo zang & gitaar is overal inzetbaar. Met veel plezier en passie spelen zij door heel het land.
Prachtige nummers van o.a. Jamie Cullum, Frank Sinatra en Louis Armstrong geven de perfecte sfeer en mooie muzikale omlijsting van elke gelegenheid. Een ervaren duo dat het geluid prima kan aanpassen en altijd zorgt voor kwaliteit!

zang & gitaar